Service bij Hydro Vasli

De grote kracht van Hydro Vasli zit in de combinatie van gespecialiseed personeel, een zeer uitgebreid magazijn met balieverkoop en een eigen moderne werkplaats met snelle reparatieservice. Wij beschikken over een draaierij, lasserij, spuiterij en een afdeling enginering. Uw reparatie, revisie, nieuwbouw of engineeringsvraag is bij Hydro Vasli in goed handen. 

Persoonlijk advies

U kunt bij ons terecht met al uw vragen omtrent hydrauliek. Onze ervaren specialisten zijn u graag van dienst. Dit merkt u al aan onze balies. Of het nu gaat om een kapot onderdeel of de aanschaf van een compleet nieuw systeem, uw vraag wordt vakkundig geinventariseerd en zo nodig per omgaande doorgespeeld aan een inhoudelijk gespecialseerd (team van) collega (s). Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Persen van slangen en koppelingen

Zit u onverhoopt met een kapotte slang en / of koppelingen, geen probleem. We maken een vervangende slang als u ondertussen een kopje koffie geniet.

Voor al uw vragen en problemen op het gebied van slangen en koppelingen bent u bij Hydro Vasli aan het goede adres.

Engineering

Als u op zoek bent naar een hydraulische oplossing voor een nieuw te ontwikkelen machine bent u bij Hydro Vasli aan het juiste adres. Wij bedenken en berekenen hydraulische systemen inclusief schema's en stuklijsten. Een passende offerte geeft u vooraf inzicht in uw investeringsbeslissing.

Nieuwbouw van cilinders en aggregaten

Éen van onze specialiteiten is het repareren en bouwen van hydraulische cilinders en draaidoorvoeren in onze eigen werkplaats. In onze werkplaats kunnen we, indien gewenst, alle benodigde onderdelen fabriceren.

Materialen

Desgewenst kunnen zuigerstangen worden gemaakt uit standaard chroom-as, maar ook gehard staal, chroom-nikkel of zelfs RVS. Ook is het mogelijk om bestaande cilinders na te maken waardoor we een ruil systeem kunnen creëren. Hierdoor kan lange stilstand van uw machines worden voorkomen.

Cilinderdelen

Voor snelle reparaties hebben we een uitgebreid assortiment standaard cilinderonderdelen op voorraad. Denk hierbij aan o.a. cilinderkoppen, zuigers, bodems, stang-/bodemogen, cilinderbuizen, zuigerstangen en gelenklagers.

Afdichtingen

Om een cilinderrevisie snel af te kunnen werken beschikken we over een zeer uitgebreid assortiment afdichtingen en O-ringen.

Controle

Elke cilinder, of het nu gaat om revisie of om nieuwbouw, wordt voor levering uitgebreid getest. Ook wordt de cilinder van een uniek nummer voorzien. Hiermee wordt de datum inclusief specificaties vastgelegd. Net zo makkelijk voor garantie en/of toekomstige reparatie- of vervangingswerkzaamheden.

Revisie van cilinders, pompen, motoren en aggregaten

Één van de specialiteiten van Hydro Vasli is het reviseren van cilinders, pompen, motoren en aggregaten. Vele honderden stuks komen jaarlijks bij ons vol slijtage binnen en gaan als nieuw weer de deur uit. In onze moderne werkplaats worden alle onderdelen aan een grondige inspectie onderworpen en zo nodig gereviseerd of vervangen. Als ze onze werkplaats verlaten zijn ze weer klaar voor jarenlange bedrijfszekerheid.

Cilinder bij binnenkomst
Cilinder na revisie bij Hydro Vasli

Geïnteresseerd in één van onze service activiteiten?

Kom langs of druk op de Contact button